officiele vertaler

Resultaten voor officiele vertaler

Veelgestelde vragen of een beëdigde vertaling. Facebook. Google. Linkedin. RSS. Twitter. YouTube.
Bij de verkorte legalisatieprocedure kan de handtekening van de vertaler worden gelegaliseerd bij de rechtbanken waarbij de vertaler staat ingeschreven. Dit gebeurt door middel van de plaatsing van een Apostille een door de rechtbank getekende stempel of sticker op de beëdigde vertaling.
Beëdigde vertaling Gerenommeerd beëdigd vertaalbureau.
Een beëdigde vertaling is een vertaling die rechtsgeldig is gemaakt en gewaarmerkt is door een beëdigde vertaler. Een beëdigde vertaler is voor een bepaalde talencombinatie door een rechtbank beëdigd. De vertaler waarmerkt de vertaling door deze onlosmakelijk aan het origineel te bevestigen, te verklaren dat de vertaling correct en volledig is en deze verklaring te voorzien van een handtekening en stempel.

Om aan de slag te kunnen gaan als beëdigd tolk of beëdigd vertaler, moet u staan ingeschreven in het Register beëdigde tolken en vertalers Rbtv én zijn beëdigd als tolk en/of vertaler door de rechtbank op basis van die inschrijving.
Beëdigde vertalingen door beëdigd vertaler Urgent Vertalen.
Een beëdigde vertaling bij vertaalbureau Urgent Vertalen. Een beëdigde vertaling wordt bij ons verzorgd door een beëdigd vertaler. Een beëdigde vertaler is in het bezit van een afgeronde vertaalopleiding op Hbo-niveau en is gemachtigd om een officieel document zoals een akte, diploma, KvK-uittreksel of geboorteakte officieel te vertalen.
Beëdigd vertaler van officiële documenten Royal Translations in Den Haag.
Vanwege onze gunstige ligging in hartje Den Haag kunnen wij bovendien al uw officiële zaken die te maken hebben met vertalingen, apostilles en verschillende notariële of ministeriële legalisaties en aanvragen in zeer korte tijd regelen bij verschillende ministeries, ambassades en de rechtbank.

Op deze website vindt u informatie voor en over beëdigde tolken en vertalers. Bent u op zoek naar een tolk of vertaler? Raadpleeg dan het register of de Uitwijklijst. Bent u tolk of vertaler en wilt u zich laten inschrijven?
Beëdigd vertaler voor Kwalitatieve Beëdigde vertalingen? JK Translate.
Neem dan contact met ons op via email info@jktranslate.com of telefoon 31010-7509599. Beëdigd vertaler Arabisch. Beëdigd vertaler Chinees. Beëdigd vertaler Duits. Beëdigd vertaler Engels. Beëdigd vertaler Frans. Beëdigd vertaler Grieks. Beëdigd vertaler Italiaans. Beëdigd vertaler Oekraïens. Beëdigd vertaler Pools. Beëdigd vertaler Portugees.
Wanneer is een beëdigde vertaling nodig? TVcN.
Bovendien dient de vertaler te zijn beëdigd door een Nederlandse rechtbank en bij één of meerdere rechtbanken te staan geregistreerd. Wanneer een document wordt vertaald door een beëdigd vertaler, heeft het nieuwe, vertaalde document dezelfde juridische waarde als het origineel.

Contacteer ons