officiele vertaling documenten

Meer resultaten voor officiele vertaling documenten

Beëdigde vertalingen Viaverbia België.
Wij vertalen alle officiële documenten. Heeft u een beëdigde vertaling naar het Engels, Duits, Spaans, Pools, Russisch, Chinees of een andere taal nodig? ViaVerbia biedt u bewezen diensten van hoge kwaliteit aan in meer dan 100 talen en dialecten. Neem contact op met een van onze vertegenwoordigers op belgium@viaverbia.com voor algemene informatie, prijzen en de deadline voor uw beëdigde vertaling.
Beëdigde vertaling zo vertaal je officiële documenten.
Documenten vertalen door een beëdigd vertaler. Een beëdigde vertaling is een gewaarmerkte vertaling van documenten met een officiële of juridische status, uitgevoerd door een beëdigd vertaler. Een beëdigd vertaler is een vertaler die bij wet gerechtigd is om documenten te vertalen waarvoor een beëdiging is vereist.
Vertaling van de documenten Federale Overheidsdienst Justitie.
Home Thema's' en dossiers Personen en gezinnen Legalisatie van documenten Vertaling documenten. Vertaling van de documenten. De volgende documenten moeten in principe vertaald worden door een Belgisch beëdigd vertaler.: documenten opgesteld in een vreemde taal die bestemd zijn voor gebruik in België.
Vertaling van een officieel document door Vertaalbureau Budgettranslations.
Denk bijvoorbeeld aan diploma's, processtukken, een document van de burgerlijke stand, uittreksels van de Kamer van Koophandel, paspporten, adoptiedocumenten of notariële documenten. Bij een beëdigde vertaling wordt de vertaling aan het originele document gehecht en voorzien van een verklaring van de beëdigde vertaler dat de vertaling een getrouwe en juiste weergave is van het originele document.
Tarieven voor een beëdigde vertaling.
Wij kunnen een beëdigde vertaling maken aan de hand van een goed leesbare kopie. Maak gebruik van één van de volgende opties voor een vrijblijvende prijsofferte.: vul het formulier hiernaast in en voeg een goed leesbare scan van de originele documenten toe.
Beëdigde vertalers.
Eén van beide keuzes Van of Naar dient ofwel het Nederlands of het Frans te zijn. Indien de vertaling in beide richtingen dient te gebeuren, vink dit vakje aan. Bijvoorbeeld van het Nederlands naar het Italiaans en ook van het Italiaans naar het Nederlands. Als u maar 1 vertaalrichting nodig heeft, dan zullen we vertalers die in beide richtingen kunnen vertalen niet uitsluiten. In sommige gevallen kan het interessant zijn dat de dezelfde persoon die uw documenten schriftelijk vertaalt, u ook mondeling kan helpen als beëdigd tolk.
Beëdigde vertalingen door beëdigd vertaler Urgent Vertalen.
De vertaling wordt voorzien van stempel, handtekening en verklaring van de beëdigd vertaler, vervolgens wordt het kopie van uw documenten gehecht aan de vertaling. Uw vertaling is gemaakt conform de richtlijnen voor beëdigde vertalingen. Vertaling de volgende werkdag voor 10.00 uur in huis.
Beëdigde vertaling Van Dale.
Zon officiële instantie kan eisen dat de vertaling door een beëdigd vertaler wordt gemaakt. Dat hangt af van het type document en het land waar het om gaat. Voorbeelden van dergelijke documenten zijn vonnissen, dagvaardingen, testamenten, statuten, contracten of uittreksels van de Kamer van Koophandel.

Contacteer ons