Armeens vertalers

Meer resultaten voor Armeens vertalers

Vertalers en tolkengids.
De beëdigde vertalers van de BKVT zijn vertalers die beëdigd zijn in een of meerdere gerechtelijke arrondissementen. Ze zijn gespecialiseerd in de vertaling van juridische teksten vanuit een brontaal die ze perfect begrijpen naar een doeltaal die ze minstens op het niveau van hun moedertaal beheersen.
Vertalingen Lacos.
Lacos biedt al meer dan 20 jaar gespecialiseerde vertalingen aan. Hierdoor beschikken wij over een zeer uitgebreid netwerk van betrouwbare native vertalers die u in meer dan 50 talen kunnen bijstaan. Onze vertalers werden geselecteerd op basis van hun vakkennis, professionaliteit en taalvaardigheid.
Taalaanbod Sociaal Vertaalbureau.
Taalaanbod Onderstaande lijst is onder voorbehoud. Brussel onthaal VZW is dringend op zoek naar extra tolken voor onder andere deze talen.: DARI PASJTOE ROM MONGOOLS SOMALISCH THAI TIGRINYA URDU. Klik hier voor een volledig overzicht van de talen die we zoeken.
Links naar interessante webzijdes over Armenië Talennet Armeens.
Over het Armeens. Woorden en zinnen. Agenda en uitgaanstips. Links naar interessante webzijdes over Armenië. Kent u nog een relevante link voor dit overzicht? Armenia info Informatie door het Armeense Bureau voor Toerisme soort van VVV. De Armeense regering Blijf op de hoogte van de activiteiten van de regering.
VERTAALBUREAU ARMEENS POOLS NEDERLANDS RUSSISCH ENGELS.
Wij bieden bedigde schriftelijke en mondelinge vertalingen in het Russisch, Armeens, Nederlands, Pools, Engels, Frans en andere talen. Documenten betreffende het onderwijs, vergunningen, certificaten, juridische documenten, verzekeringsdocumenten, documenten van de burgerlijke stand, vertalingen voor bedrijven, enz. Hoe kunt u de te vertalen documenten indienen.:
Armeens vertalen Vertalingen Tilburg Translations.
Onze vertalers hebben in bijna alle gevallen meer dan 10 jaar fulltime vertaalervaring. De toelatingseis is wat dat betreft veel strenger dan de kwaliteitsnorm EN 150382006: voorschrijft. Waar moet men op letten bij Armeense vertalingen? Het Armeens heeft de unieke eigenschap dat het een eigen alfabet heeft.
Armeens vertaalbureau Vertaalbureau Translation Kings.
Het Armeens is een officiële taal in Armenië en Nagorno-Karabach een regio op de Kaukasus en wordt in een aantal dialecten gesproken in Armenië, Azerbeidzjan, Georgië en Turkije. Het aantal moedertaalsprekers bedraagt ongeveer 6.700.000. Vertalingen van in-country vertalers. Een taal komt nooit alleen; er komen ook cultuurpatronen mee van gemeenschappen in de landen waar het gesproken wordt.
Bedigd vertaler tolk POOLS RUSSISCH NEDERLANDS.
We beschikken ook over professionele bedigd vertalers voor volgende talen.: Catalaans-Chinees Kantonees Pekinees Mandarijns-Dari-Deens-Duits-Esperanto-Estisch. Oekraens-Oerdoe-Pakistans-Perzisch-Poenjabi-Portugees Portugal Brazili-Roemeens. Voor meer informatie kan u steeds vrijblijvend bij ons terecht. Voor het geval het mocht blijken dat u nu of in de toekomst beroep op onze diensten wenst te doen, contacteer ons.:

Contacteer ons