officiele documenten vertalen

Zoeken naar officiele documenten vertalen

Over De Beëdigde Vertalingen In België. Antwoorden Op Uw Vragen.
Hoe vind ik een beëdigde vertaler in de buurt, om een document van taal A in taal B te vertalen? U kan beëdigde vertalers HIER op onze website vinden. Hoe lang duurt het voordat een beëdigde en door de rechtbank gelegaliseerde vertaling klaar is?
Beëdigde vertalingen Viaverbia België.
U kunt ook onze FAQ-pagina bezoeken voor meer informatie. ViaVerbia kan uw documenten van en naar meer dan 100 talen vertalen. Onze consulenten staan ter beschikking van maandag tot en met vrijdag, van 9 tot 18 uur. 0800 166 26.
Een document laten vertalen met rechtskracht Vlaanderen.be.
Een beëdigde vertaler is een vertaler die een professionele eed heeft afgelegd voor de rechtbank van eerste aanleg van zijn gerechtelijk arrondissement. Deze vertaler is bevoegd om bepaalde officiële documenten te vertalen en te voorzien van een persoonlijke stempel, handtekening en beëdigingsverklaring.
Vertaalbureau alle talen met beëdigde vertalers.SNELOFFERTE! Crealingua Vertaalbureau.
De beëdigde vertalers van Vertaalbureau Crealingua spreek uit: krealingwa voeren vertalingen uit in meer dan 40 talen waaronder Frans, Engels, Nederlands, Spaans, ea Ons vertaalkantoor werkt met gediplomeerde vertalers voor contracten, diploma's, attesten, akten, vonnissen, ea. Beëdigde, Juridische en Technische Vertalingen voor particulieren en bedrijven. Gratis vertaalofferte: Scan uw documenten en verstuur naar offerte@crealingua.be.
Tarieven voor een beëdigde vertaling.
fax je documenten door naar het nummer 053/21.60.75. stuur ons een kopie of het origineel per post naar Flanders Translations, Hogeweg 2, B-9320 Erembodegem-Aalst. maak met ons een afspraak op het nummer 0485/94.88.62 en breng uw documenten naar ons kantoor in Aalst.
Beëdigde vertalingen door beëdigd vertaler Urgent Vertalen.
Wij sturen u vervolgens een voorstel voor het beëdigd vertalen van uw documenten. De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd. De vertaling wordt voorzien van stempel, handtekening en verklaring van de beëdigd vertaler, vervolgens wordt het kopie van uw documenten gehecht aan de vertaling.
Beëdigde vertaling Van Dale.
Vertalingen van buitenlandse documenten die in Nederland zullen worden gebruikt, moeten veelal worden gelegaliseerd in het land van herkomst. De procedure hiertoe verschilt per land. Behalve de vertaling kunt u ook het originele document laten legaliseren.Onze projectmanagers kunnen u meer vertellen over deze procedures. Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op via 020-6224943. Vertalen corporate communicatie.
Vertaling van de documenten Federale Overheidsdienst Justitie.
Home Thema's' en dossiers Personen en gezinnen Legalisatie van documenten Vertaling documenten. Vertaling van de documenten. De volgende documenten moeten in principe vertaald worden door een Belgisch beëdigd vertaler.: documenten opgesteld in een vreemde taal die bestemd zijn voor gebruik in België.

Contacteer ons