vertaler latijn nederlands

Meer resultaten voor vertaler latijn nederlands

Links Taalunieversum.
Travlang's' Translating Dictionaries. Een commerciële site, maar met een schat aan gratis en onmiddellijk beschikbare digitale vertaalwoordenboeken, waaronder telkens in beide richtingen Nederlands-Fries, Esperanto, Afrikaans, Frans, Czech, Latijn. Een online vertaalprogramma waarmee vertaald kan worden tussen het Nederlands en 14 andere talen.
Vertalen Latijn Nederlands tekst, website, webpagina's' online Woordenboek, PhraseBook OPENTRAN Gratis online vertaler, woordenboek.
Vertalen Latijn Nederlands Woordenboek. Uw aandacht te bevrijden van de latijn-nederlands, online translator. Met deze online vertaler kunt u snel, efficient en vooral gratis vertalen van het latijn naar het nederlands is niet alleen de woorden, maar ook zinnen en uitdrukkingen.
Hoogwaardige vertaling Latijn Vertaalbureau Noorderlicht.
Wij hebben altijd de juiste vertaler Latijn in huis. Voor een hoogwaardige vertaling Latijn. Voor een dode taal wordt het Latijn nog verbazingwekkend vaak gevraagd bij Vertaalbureau Noorderlicht. Meestal gaat het om vertaling van diplomas of liturgische teksten en gezangen in het Latijn, maar we zien ook creatieve gedichten voorbij komen en worden regelmatig gevraagd om spreuken voor tatoeages naar het Latijn te vertalen. Vertalingen vanuit en naar het Latijn. We krijgen zoals hierboven al aangegeven geregeld verzoeken om liturgische teksten en gezangen te vertalen vanuit het Latijn. Zo begrijpt een koor bijvoorbeeld stukken beter waarover zij zingen! Maar ook teksten in het Nederlands die naar het Latijn vertaald moeten worden, zoals een Sinterklaasgedicht of een quote voor een folder, passeren de revue.
Woordenboek Latijn/Nederlands.
LatijnNederlands woordenboek.
Latijn-Nederlands woordenboek, Glosbe.
Latijn Nederlands woordenboek online. Welkom op het woordenboek Latijn Nederlands. Schrijf een woord of een zinsdeel dat u wilt vertalen in het tekstvak aan de linkerkant en druk op de knop met de pijltjes. toe te voegen vertaling Recente wijzigingen.
Vertaling Latijn Latijnse teksten Scholieren.com.
Kijk, eerst doodt Tantalus met een zwaard zijn zoon Pelops, daarna maakt hij met grote zorg het vlees van zijn zoon klaar, ten slotte plaatst hij het vlees op de tafel en biedt aan de gasten het malse voedsel aan.
Nederlands-Latijn woordenboek Vertalen.nu.
Vertaal woorden van Nederlands naar Latijn met één druk op de knop. Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? Bekijk dan de woordenlijst Nederlands of de woordenlijst Latijn. Vertaal zinnen of stukken tekst in tientallen talen met onze vertaalmachine.

Contacteer ons