vertaler grieks nederlands

Zoeken naar vertaler grieks nederlands

Vertalingen Radboud in'to' Languages.
De vertaling wordt in dat geval verzorgd door een vertaler die is ingeschreven in het Register voor beëdigde tolken en vertalers. Bij al onze vertalingen ben je verzekerd van de vierogenmethodiek: elke tekst wordt vertaald door een professionele vertaler en vervolgens gecontroleerd door een ervaren proeflezer. Het resultaat is een taalkundig correcte tekst waarmee je de beoogde doelgroep in hun eigen taal aanspreekt. Juist dat is de kracht van een goede vertaling! Meer informatie over tarieven en levertijden Gratis vertaallijst voor medewerkers RU en Radboudumc. Woordenlijst met Nederlands-Engelse vertalingen van woorden die binnen de academische wereld gangbaar zijn. Delen op Facebook. Delen op Google. Delen op LinkedIn. Delen op Twitter. Delen op Whatsapp. Meer informatie en opdrachten. Wil je meer informatie of heb je een opdracht? Neem dan contact met ons op door ons contactformulier in te vullen.: Of bel: 06-27821849. Ontzettend tevreden over de samenwerking! Sla navigatie over Navigatie. Permanente educatie voor beëdigde tolken en vertalers. Terug naar navigatie Navigatie. Inschrijfformulier Nederlands NT2.
Grieks-Nederlands woordenboek, Glosbe.
woordenboek / woordenboek Grieks / Grieks-Nederlands woordenboek. Grieks Nederlands woordenboek online. Welkom op het woordenboek Grieks Nederlands. Schrijf een woord of een zinsdeel dat u wilt vertalen in het tekstvak aan de linkerkant en druk op de knop met de pijltjes.
Vertaalbureau Grieks Schouten Translation Services technische vertalingen Grieks Vertaler Grieks.
Nederlands Engels vertalen. Veel gestelde vragen. Registratie Freelance Vertaler. in de taal van uw klanten! kwaliteit, prijs en levertijd. Schouten Translation Services is een gespecialiseerd technisch vertaalbureau en verzorgt al meer dan 12 jaar vertalingen van en naar het Grieks.
Grieks voor beginners.
pOte Ekh'i' plIo? Waar is het museum?; pU Ine to musIo? I wil een ticket naar Mykonos. thElo Ena isitIrio gh'a' ti mIkono. Bij de taverne/restaurant. Wat wil je bestellen?; tI tha pArete? Restaurant met lokale visgerechten. Mousaka Grieks gerecht.
Ad fontes! Grondtekst.
Het verschil kun je vergelijken met dat tussen het moderne Nederlands en het Middelnederlands. Oorspronkelijk was de tekst van de TeNaCH geschreven in een klinkerloze versie van het Hebreeuws, waaraan de Joden gewend waren, maar die steeds moeilijker werd naarmate het Hebreeuws meer en meer door het Aramees werd vervangen.
Google Translate in de App Store.
Nederlands, Albanees, Arabisch, Armeens, Azerbeidzjaans, Bengaals, Bosnisch, Bulgaars, Cambodjaans, Catalaans, Deens, Duits, Engels, Estisch, Filipijns, Fins, Frans, Georgisch, Grieks, Hebreeuws, Hindi, Hongaars, Iers, Indonesisch, Italiaans, Japans, Kazaks, Koreaans, Kroatisch, Laotiaans, Lets, Litouws, Macedonisch, Malayalam, Maleis, Mongools, Nepalees, Noors, Oekraïens, Perzisch, Pools, Portugees, Punjabi, Roemeens, Russisch, Servisch, Singhalees, Sloveens, Slowaaks, Spaans, Tamil, Thai, Trad.
Vertaalbureau Snelvertaler voor uw Griekse vertaling.
Vertaalbureau Snelvertaler heeft jarenlange ervaring met het vertalen van teksten van en naar het Grieks. Wij zijn u dan ook graag van dienst met het vertalen van Griekse teksten naar het Nederlands, Engels of een andere taal, en andersom. Voor de vertaling selecteren wij een moedertaalspreker van de doeltaal. In het geval van een beëdigde vertaling, vragen wij een vertaler die bij de rechtbank beëdigd is.
Vertaling Nederlands Grieks Vertaalbureau Tongo.
Zodra wij een opdracht ontvangen selecteren we voor u de meest geschikte vertaler. Werkt er een vertaler aan uw tekst en mocht deze onverhoopt ziek worden? Geen nood, we regelen direct vervanging zodat uw opdracht geen vertraging oploopt. U ontvangt uw vertaling Nederlands Grieks altijd op tijd.

Contacteer ons