lijst beëdigde vertalers

Meer resultaten voor lijst beëdigde vertalers

Tolk en vertaler.
uw verzoek af te wijzen. De Uitwijklijst is een lijst met tolken en vertalers in talen waarvoor geen opleidingen of toetsmogelijkheden zijn. Deze tolken en vertalers voldoen aan dezelfde voorwaarden als beëdigde tolken en vertalers, alleen hebben zij een bepaald taalbeheersingsniveau niet met toetsen hoeven aantonen.
Beëdigde Vertalers En Tolken Voor Beëdigde Vertalingen In België.
Duits, Engels, Frans, Nederlands, Russisch, Spaans. Rechtbank: Brussel Bruxelles. Russisch, Tsjetsjeens Frans. Frans Russisch, Tsjetsjeens. Rechtbank: Luik Liège. Klik op de talencombinatie. om een beëdigd vertaler vinden voor uw gewaarmerkte of gelegaliseerde vertalingen in België, in de talen van deze lijst.: Beëdigde vertalers in België.
Bureau Wet beëdigde tolken en vertalers Wbtv Contact Rijksoverheid.nl.
U bevindt zich hier: Home Contact Contactgids Bureau Wet beëdigde tolken en vertalers Wbtv. Zoek binnen Rijksoverheid.nl Zoek. Bureau Wet beëdigde tolken en vertalers Wbtv. Het Bureau Wet beëdigde tolken en vertalers Bureau Wbtv houdt het register met beëdigde tolken en vertalers bij.

Op deze website vindt u informatie voor en over beëdigde tolken en vertalers. Bent u op zoek naar een tolk of vertaler? Raadpleeg dan het register of de Uitwijklijst. Bent u tolk of vertaler en wilt u zich laten inschrijven?
Lijst tolken en vertalers Nederlands-Portugees-Nederlands Portugal Nederlandwereldwijd.nl Ministerie van Buitenlandse Zaken.
Overzicht van tolken, vertalers en toeristische gidsen, werkzaam in Portugal of Nederland. De ambassade aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de lijst tolken en vertalers en is niet verantwoordelijk voor de juistheid/volledigheid van de lijst. Urbanização de Santa Terezinha, Lote 3.
SIGV Register Rbtv.
Sinds 1 januari 2009 is de Wet beëdigde tolken en vertalers Wbtv van kracht. Deze wet vervangt oude wetgeving over beëdigde vertalers en bepaalt ondermeer dat een grote groep afnemers uit het domein van justitie en politie, in het kader van straf en vreemdelingenrecht, gebruik moet maken van beëdigde tolken en vertalers.
Vertaling van de documenten Federale Overheidsdienst Justitie.
Het brondocument en de vertaling ervan moeten vervolgens gelegaliseerd worden. Waar kunt u een Belgisch beëdigd vertaler vinden? Een lijst van de beëdigd vertalers, gerangschikt naar brontaal en doeltaal, is beschikbaar bij de dienst Legalisatie van de rechtbanken van eerste aanleg.
Zoek tolk of vertaler NGTV.
Log hier in met je gebruikersnaam en wachwoord om toegang te krijgen tot exclusive ledencontent. Heb je nog geen inlog aangevraagd, kies dan voor de optie Ledenlogin aanvragen. Klick hier om een Ledenlogin aan te vragen. Zoek tolk of vertaler.

Contacteer ons