beëdigde vertaling

Op zoek naar beëdigde vertaling?

Wat is een beëdigde vertaling? DBF Communicatie.
Een gelegaliseerde vertaling is een beëdigde vertaling die voor legalisatie naar de rechtbank is gestuurd waar de betreffende vertaler als beëdigd vertaler staat ingeschreven. Het legaliseren is het verifiëren en bekrachtigen van de handtekening van de vertaler door de rechtbank.
Beëdigd vertaler voor Kwalitatieve Beëdigde vertalingen? JK Translate.
Door onze grote groep beëdigde vertalers die in het bezit zijn van een beëdigde vertaling diploma kunnen wij altijd een beëdigde vertaler voor een heel scherp tarief uw beëdigde vertaling laten verzorgen. Wij leveren beëdigde vertalingen in alle talen voor zowel bedrijven als particulieren.
Beëdigde vertaling of gewaarmerkte vertaling Context Talen.
De beëdigde vertaling is voorzien van een verklaring, een handtekening en een stempel van deze vertaler. Een beëdigde vertaling wordt daarom ook wel een gewaarmerkte vertaling genoemd. Beëdigde vertalingen worden altijd op papier afgeleverd, omdat de kopie van de brontekst onlosmakelijk aan de vertaling gehecht moet worden.
Beëdigde vertaling Van Dale.
Een beëdigde vertaling kan nodig zijn als het gaat om de vertaling van een officieel document dat overgelegd moet worden aan bijvoorbeeld een rechtbank, notaris of de overheid. Zon officiële instantie kan eisen dat de vertaling door een beëdigd vertaler wordt gemaakt.
beëdigd Engelse vertaling Linguee woordenboek.
basis het vele noodzakelijke vertaalwerk van belangrijke documenten o.a. die betrekking hebben op een mogelijke nieuwe status van het huidige Réserve Naturelle Volontaire en de vertaling van de website www.tresorrainforest.org, Trésor Nieuws en verslagen van vergaderingen op zich te nemen.
Beëdigde vertaling zo vertaal je officiële documenten.
Een beëdigde vertaling is alleen noodzakelijk wanneer de vertaling aan een officiële instantie, zoals bijvoorbeeld de overheid, een notaris of een verzekeringsmaatschappij, moet worden overhandigd. De vertaling is in dergelijke gevallen alleen rechtsgeldig wanneer deze is uitgevoerd door een beëdigd vertaler.

Op deze website vindt u informatie voor en over beëdigde tolken en vertalers. Bent u op zoek naar een tolk of vertaler? Raadpleeg dan het register of de Uitwijklijst. Bent u tolk of vertaler en wilt u zich laten inschrijven?
Beëdigde vertaling Beëdigd vertaler Vertaalbureau Wilkens, Leiden.
Rechtsgeldige beëdigde vertaling. Is een beëdigde vertaling beter dan een gewone juridische vertaling? Alle juridische vertalingen door vertaalbureau Wilkens zijn van dezelfde hoge kwaliteit. Het verschil: een beëdigde vertaling is in principe rechtsgeldig en kan worden gebruikt als officieel document.

Contacteer ons